Σύνοψη του ατυχήματος των επτά θανατηφόρων ημερών του Songkran της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 2,203 τροχαία ατυχήματα, με 2,208 τραυματισμούς και 264 θάνατοι, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) για την εκστρατεία οδικής ασφάλειας Επτά Ημέρες Κινδύνου κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου).

Στις 17 Απριλίου σημειώθηκαν 183 ατυχήματα με 202 τραυματισμούς και 16 θανάτους. Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (45 τοις εκατό). Περίπου το 80 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ 3:01 π.μ. έως 4:00 μ.μ

Η επαρχία με τα περισσότερα θύματα ήταν η Chanthaburi, η Nakhon Pathom, η Nan, η Ratchaburi και η Lamphun με 2 θανάτους η καθεμία. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στο Kanchanaburi με 11 τροχαία ατυχήματα και 13 τραυματισμούς.

Σε σύνολο επτά ημερών σημειώθηκαν 2,203 τροχαία δυστυχήματα με 2,208 τραυματίες και 264 θανάτους.

Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σημειώθηκε στην Μπανγκόκ με 22 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Τσιάνγκ Ράι με 68 ατυχήματα. Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών σημειώθηκε στο Nakhon Si Thammarat με 70 τραυματισμούς.

Συνολικά 263 τροχαία ατυχήματα, με 36 θανάτους και 268 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την έκτη ημέρα (16 Απριλίου) της εκστρατείας οδικής ασφάλειας Seven Days of Danger κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/