Λήφθηκαν νομικές ενέργειες κατά δέκα παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κινούνται κατά πέντε παράνομων οδηγών ταξί και πέντε οδηγών ταξίμετρων στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) είπε στο Phuket Express ότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι δημιούργησαν πρόσφατα ένα σημείο ελέγχου κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang.

Πέντε οδηγοί ταξίμετρων διαπιστώθηκαν ότι δεν χρησιμοποιούσαν τον μετρητή ναύλου όταν οι επιβάτες χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες τους. Πέντε οδηγοί ταξί βρέθηκαν επίσης να χρησιμοποιούν προσωπικά οχήματα για να μεταφέρουν τουρίστες ως παράνομα ταξί (Μαύρες πινακίδες).

Στους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθεί πρόστιμο και η άδεια οδήγησής τους θα ληφθεί υπόψη για αναστολή.

Οι σημειώσεις του Phuket Express «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για να καλέσει ένα προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα, ειρωνικά).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.