Βρέθηκαν τέσσερα πτώματα μετά την ανατροπή πολλών αλιευτικών σκαφών στο Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat –

Τουλάχιστον τέσσερα πτώματα βρέθηκαν και έξι άνθρωποι διασώθηκαν μετά την ανατροπή πολλών τοπικών αλιευτικών σκαφών στο Nakhon Si Thammarat κατά τη διάρκεια πρόσφατων ισχυρών καταιγίδων.

Τα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων Nakhon Si Thammarat είπαν στο Phuket Express ότι οι καταιγίδες έπληξαν πολλές περιοχές του Nakhon Si Thammarat την Κυριακή (16 Απριλίουth). Τα κύματα είχαν ύψος έως και τέσσερα μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα, ειδικά στην περιοχή Sichon και Tha Sala στα βόρεια της επαρχίας και στην περιοχή Hua Sai και Park Panang στα νότια της επαρχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά τοπικά αλιευτικά σκάφη ανατράπηκαν και πολλοί ψαράδες αγνοούνται. Από το πρωί της Δευτέρας (17 Απριλίου) βρέθηκαν τουλάχιστον τέσσερα πτώματα και έξι άνθρωποι έχουν διασωθεί.

Η αεροπορική έρευνα από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Ταϊλάνδης συνεχίζεται μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.