Δύο άτομα συνελήφθησαν για φερόμενη παράνομη πώληση κάνναβης στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων συνελήφθησαν για φερόμενη παράνομη πώληση κάνναβης και πώληση κάνναβης σε μονοπάτια στην πόλη του Πουκέτ.

Μια ομάδα αξιωματικών της επαρχίας του Πουκέτ και της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στην πόλη του Πουκέτ στην οδό Rassada και στην οδό Thep Krasattri το βράδυ της Παρασκευής (14 Απριλίου), είπε η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ στο Phuket Express.

Βρέθηκε ένα κατάστημα που πουλούσε μπουμπούκια κάνναβης χωρίς άδεια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση ελεγχόμενων βοτάνων (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια.

Βρέθηκε δεύτερο κατάστημα κάνναβης με νόμιμη άδεια αλλά πουλάει κάνναβη σε μονοπάτι, που είναι δημόσιος χώρος. Η άδεια καταστήματος έχει ανασταλεί ενώ ο πάγκος κάνναβης θα απομακρυνθεί από το μονοπάτι.

Τα ονόματα του υπόπτου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Πουκέτ. Η αστυνομία του Πουκέτ είπε επίσης ότι θα συνεχίσει μια μεγάλη καταστολή της κάνναβης που πωλείται παράνομα.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή φέρεται να πούλησε παράνομα μπουμπούκια κάνναβης και ότι δεν μπορούσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια πώλησης κάνναβης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.