Συνολικά, 25 τροχαία ατυχήματα σε τρεις ημέρες της εκστρατείας οδικής ασφάλειας του Πουκέτ Σονγκράν Επτά Ημέρες Κινδύνου

Πουκέτ -

Το Πουκέτ έχει ανακοίνωσε επτά τροχαία ατυχήματα την τρίτη ημέρα (13 Απριλίου) στην εκστρατεία τροχαίων ατυχημάτων του Songkran Seven Days of Danger (11 Απριλίου έως 17 Απριλίου).

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (14 Απριλίου) λεπτομέρειες για την τρίτη ημέρα (13 Απριλίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Songkran's Seven Days of Danger».

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με τέσσερις τραυματίες. Ένα ατύχημα με έναν τραυματισμό σημειώθηκε στην περιοχή Thalang. Δύο ατυχήματα με δύο τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu. Συνολικά τραυματίστηκαν πέντε άνδρες και δύο γυναίκες.

Τα περισσότερα ατυχήματα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και τα περισσότερα τέλη κυκλοφορίας αφορούσαν άτομα που δεν μπορούσαν να παράσχουν άδεια οδήγησης.

Σε ένα σύνολο τριών ημερών στην εκστρατεία σημειώθηκαν 25 τροχαία δυστυχήματα με 25 τραυματίες και έναν θάνατο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.