Διάσημος Γάλλος δρομέας μοτοσικλετών τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας διάσημος Γάλλος δρομέας μοτοσικλετών τραυματίστηκε αφού συγκρούστηκε με τη μηχανή του με έναν Ρώσο αναβάτη.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (12 Απριλίουth) στην οδό Kamala – Surin Beach. Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο μηχανάκια που είχαν υποστεί ζημιά. Οι δύο τραυματίες ταυτοποιήθηκαν ως MR. Ο ERIC TEBOUL, Γάλλος υπήκοος και ο κ. OLEG AFANASENKO, Ρώσος υπήκοος. ΚΥΡΙΟΣ. Ο ERIC TEBOUL είχε σπάσει τον αστράγαλό του.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή, βγαίνοντας στην άλλη λωρίδα πριν από τη σύγκρουση.

Η αστυνομία της Καμάλα έχει κάνει αλκοολούχα τεστ και στους δύο αναβάτες και κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε με αλκοόλ στο σύστημά τους.

Ο ERIC TEBOUL είναι ένας διάσημος Γάλλος δρομέας μοτοσικλετών. Είναι ένας κορυφαίος δρομέας μοτοσικλετών που είχε σπάσει πολλά ρεκόρ αγώνων, σύμφωνα με άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Θα αναζητήσει ιατρική περίθαλψη για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.