Οι Επτά Θανάσιμες Μέρες του Σονγκράν ξεκινούν στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 278 τροχαία ατυχήματα, με 27 θανάτους και 287 τραυματισμούς, αναφέρθηκαν από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την πρώτη ημέρα της εκστρατείας οδικής ασφάλειας Seven Days of Danger κατά τη διάρκεια του Songkran.

Στις 11 Απριλίου σημειώθηκαν 278 ατυχήματα με 27 θανάτους και 287 τραυματίες. Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (35.25 τοις εκατό). Περίπου το 79 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Περίπου το 48 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων συνέβησαν σε αυτοκινητόδρομους. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 7:01 μ.μ. έως 8:00 μ.μ

Οι επαρχίες με τα υψηλότερα θύματα ήταν στο Pathum Thani, το Phetchabun και το Loei με δύο θανάτους η καθεμία. Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών και ατυχημάτων σημειώθηκε στο Phatthalung με 14 ατυχήματα και 18 τραυματισμούς.

Μέχρι στιγμής, το Πουκέτ δεν έχει καταγράψει κανέναν θάνατο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/