Το Πουκέτ εγκαινιάζει την εκστρατεία οδικής ασφάλειας Songkran Seven Days of Danger

Πουκέτ-

Η εκστρατεία οδικής ασφάλειας «Songkran Seven Days of Danger» σε όλη τη χώρα φέτος ξεκινά την Τρίτη (11 Απριλίουth) έως τη Δευτέρα (17 Απριλίουth).

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparb Rodkhwan Yodrabam είπε στο Phuket Express ότι το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ ξεκίνησε τη Δευτέρα (10 Απριλίουth) και η εκστρατεία οδικής ασφάλειας Songkran Seven Days of Danger φέτος ξεκινά από σήμερα (11 Απριλίουth) έως τη Δευτέρα (17 Απριλίουth).

Οι κύριοι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα οφείλονται σε οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και στη μη χρήση ζωνών ασφαλείας και κράνους. Το Πουκέτ εστιάζει επίσης στη θαλάσσια ασφάλεια. Οι αξιωματούχοι διασφαλίζουν ότι όλοι οι επιβάτες φορούν σωσίβια όταν ταξιδεύουν με βάρκες.

Στόχος τους είναι να μειώσουν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα και τους θανάτους από τα προηγούμενα χρόνια, πρόσθεσε ο αντικυβερνήτης Arnuparb.

Το Phuket Express θα παρέχει καθημερινές ενημερώσεις για την εκστρατεία των επτά θανατηφόρων ημερών εδώ στην πύλη ειδήσεων μας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.