ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανεστάλη για 180 ημέρες η άδεια οδήγησης δύο οδηγών ταξί στο Πουκέτ σε ιογενή μάχη

Πουκέτ -

Οι άδειες οδήγησης δύο οδηγών ταξί στο Πουκέτ που τσακώνονταν, σύμφωνα με πληροφορίες για το ποιος είχε δικαιοδοσία για την παραλαβή πελατών σε ένα ξενοδοχείο, έχουν ανασταλεί για 180 ημέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express το βράδυ της Πέμπτης (6 Απριλίουth) ότι έλαβε ένα viral βίντεο με δύο οδηγούς ταξί να τσακώνονται στην οδό Patak στο Karon. Ο ένας ήταν απογοητευμένος που ο άλλος πήρε τουρίστες μπροστά από ένα ξενοδοχείο, το οποίο ο αναστατωμένος οδηγός ένιωσε ότι ήταν «η περιοχή του».

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express ότι οι δύο οδηγοί ταξί ταυτοποιούνται ως ο κ. Chayakorn Chaitisuk και ο κ. Noppadon Changlek.

Και οι δύο άδειες οδήγησης έχουν ανασταλεί για 180 ημέρες από τις 7 Απριλίουth στο Νοέμβριο 2nd 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.