Οι τουρίστες συρρέουν στα νησιά στο Phang Nga κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran

Phang Nga -

Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέπτονται τα νησιά στο Phang Nga κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού Phang Nga, κ. Lertsak Pomklin, δήλωσε στο Phuket Express ότι περισσότεροι εγχώριοι Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέπτονται νησιά στο Phang Nga, όπως το νησί Similan και το νησί Surin.

Τα περισσότερα από αυτά είναι από την Μπανγκόκ και το Πουκέτ, αλλά μερικά είναι από το βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης που δραπετεύουν από τη ρύπανση της σκόνης. Πραγματοποιούνται κρατήσεις για περισσότερα τουριστικά σκάφη και εστιατόρια σε σύγκριση με πέρυσι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, ο επικεφαλής του γραφείου Phang Nga, κ. Uthit Limsakun είπε στο Phuket Express ότι τα δωμάτια έχουν περίπου το 80% κρατήσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran. Οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες είναι Γερμανοί και Σουηδοί. Δύο ομάδες 650 τουριστών από το Ισραήλ επισκέπτονται και αυτά τα νησιά.

Ο μέσος όρος χρημάτων που ξοδεύει ένας Ταϊλανδός τουρίστας ανά ημέρα είναι 4,700 μπατ σε σύγκριση με 7,500 μπατ την ημέρα από ξένους τουρίστες, πρόσθεσε ο κ. Uthit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.