Ένας Ρώσος τουρίστας πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Πουκέτ, ο αδελφός επιζεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod English

Πουκέτ -

Δύο Ρώσοι αδέρφια τράκαραν τη μηχανή τους σε έναν απότομο δρόμο στην περιοχή Thalang του Πουκέτ. Ο μεγαλύτερος αδερφός πέθανε επί τόπου ενώ ο μικρότερος αδερφός του τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 4:30 μ.μ. κοντά στον καταρράκτη Bang Pae στο Πουκέτ. Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο κύριος Μαξίμ, 36 ετών, που οδηγούσε το μηχανάκι, έφυγε από τη ζωή μετά το τρακάρισμα του οχήματός του. Ο μικρότερος αδερφός του, ο κύριος Αντρέι, 32 ετών, επέζησε από τη συντριβή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Wachira Phuket.

Οι ομάδες διάσωσης απέκρυψαν τα επώνυμά τους από τον Τύπο εν αναμονή επικοινωνίας με την οικογένειά τους και την πρεσβεία τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, το θύμα που επέζησε κάθισε στο πίσω μέρος της μηχανής και τραυματίστηκε σοβαρά. Οι αξιωματικοί υπέθεσαν ότι οι δυο τους ταξίδεψαν στην περιοχή Patong για να επισκεφτούν την παραλία Bang Tao. Στο δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο τους, ο Μαξίμ μπορεί να απέτυχε να περιηγηθεί σε μια καμπύλη και να έπεσε από έναν κοντινό γκρεμό μέχρι θανάτου.

Μπορεί να είναι μια εικόνα 4 ατόμων, όχημα εκτός δρόμου και δρόμο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod English

Η αστυνομία είπε ότι οι Ρώσοι τουρίστες μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το δρόμο. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι αρχές συντονίζονται με τη ρωσική πρεσβεία για να επιστρέψουν το πτώμα στην οικογένειά του στη Ρωσία και σχεδιάζουν να πάρουν συνέντευξη από τον επιζώντα αδελφό όταν αναρρώσει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.