Γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ με κοκαΐνη αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων μπατ

Πουκέτ -

Μια γυναίκα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με περισσότερα από δύο κιλά κοκαΐνης αξίας άνω των δέκα εκατομμυρίων μπατ, λέει το Ταϊλανδικό τελωνείο.

Η επικεφαλής του Ταϊλανδικού Τελωνείου στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ κα Sukanya Wettayanukun είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (5 Απριλίουth) έλαβαν πληροφορία από ενδιαφερόμενο πολίτη ότι παράνομα ναρκωτικά θα διοχετεύονταν λαθραία στην Ταϊλάνδη μέσω συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας.

Οι τελωνειακοί έκαναν έρευνα σε στοχευμένη αποσκευή που ανήκε σε 27χρονη Ταϊλανδή. Οι αστυνομικοί βρήκαν μια σακούλα κοκαΐνης βάρους 2.35 κιλών, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια μπατ.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για νομικές ενέργειες. Το πλήρες όνομά της, ωστόσο, αποκρύφτηκε από την αστυνομία στα μέσα ενημέρωσης και δεν ήταν αμέσως σαφές ποιος ήταν ο ισχυρισμός της.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι επίσης δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της χώρας από την οποία ταξίδευε η γυναίκα για να εισέλθει στην Ταϊλάνδη, αναφέροντας μόνο ότι ο ύποπτος είναι υπήκοος Ταϊλάνδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε κοκαΐνη πρόσφατα στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Τον Ιανουάριο, όπως αναφέραμε εδώ, μια γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν βρέθηκε με πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης.

Και τον Ιούνιο του 2022, Ένας νεαρός άνδρας από τη Νότια Αφρική βρέθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 1.49 κιλά κοκαΐνης στην κοιλιά του σε μια ιστορία που έγινε viral λόγω των εικόνων, που βλέπετε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.