Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε μετά από πτώση από καταρράκτη στο νησί Samui

Νησί Σαμούι -

Μια Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε όταν έπεσε από καταρράκτη στο νησί Σαμούι.

Ο Αρχηγός του Γραφείου της Περιφέρειας Samui κ. Jirapat Choojan είπε στο Phuket Express ότι το γραφείο ειδοποιήθηκε την Τετάρτη (5 Απριλίου) ότι μια τουρίστρια είχε τραυματίσει τον αστράγαλό της μετά από πτώση από τον καταρράκτη Na Mueang 2.

Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά με τα πόδια για να περπατήσουν μέχρι τον καταρράκτη πριν βρουν τον τραυματισμένο τουρίστα. Η 38χρονη Γερμανίδα τουρίστας ήταν με τον Γερμανό σύζυγό της (το Phuket Express αποκρύπτει τα ονόματά τους για την ιδιωτικότητά τους.). Η τουρίστρια είπε στους διασώστες ότι γλίστρησε όταν πάτησε έναν βράχο και δεν μπορούσε να συνεχίσει να περπατά.

Ο τουρίστας μεταφέρθηκε σε μια σανίδα διάσωσης από τον καταρράκτη πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Το ζευγάρι Γερμανών είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι εκτιμούν τη γρήγορη ανταπόκριση και τη βοήθεια από αξιωματικούς και διασώστες.

Υπήρξε ένα παρόμοιο περιστατικό στο ίδιο μέρος πρόσφατα, όπως φαίνεται εδώ: Ένας Βρετανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από καταρράκτη στο νησί Samui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.