Το TAT λανσάρει την «Amazing Thailand NFTs Season 2»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι Ταϊλανδοί τουρίστες και ξένοι μετανάστες μπορούν να συλλέξουν NFT Digital Art μέσω της εφαρμογής YAKS σε 20 αξιοθέατα σε πέντε περιοχές της Ταϊλάνδης και να ξεκλειδώσουν προνόμια για ταξίδια.

Μπανγκόκ, 3 Απριλίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ξεκίνησε σήμερα το έργο «Amazing Thailand NFTs Season 2», στο οποίο οι Ταϊλανδοί τουρίστες και ξένοι εκπατρισμένοι μπορούν να συλλέξουν εικονικά αντικείμενα τέχνης NFT (Μη αντικαταστάσιμα διακριτικά) σε 20 τουριστικά αξιοθέατα τη χώρα από τώρα έως τις 30 Απριλίου και μπορείτε να απολαύσετε προνόμια και ειδικές εκπτώσεις έως τις 31 Ιουλίου.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης του TAT, δήλωσε: «Το διευρυμένο έργο Amazing Thailand NFTs υπογραμμίζει την κατεύθυνση της TAT να αξιοποιήσει την τεχνολογία και την καινοτομία για να προσθέσει αξία και να μετατρέψει τον ταϊλανδικό τουρισμό σε Έξυπνο Τουρισμό. Αναγνωρίζοντας το digital ως αλλαγή παιχνιδιών, θέλουμε να εμπνεύσουμε τους κατόχους Digital Asset να ταξιδεύουν περισσότερο στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας Digital Art NFT που έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τα προϊόντα μας NFT, δηλαδή Nature to keep, Food to explore, Thainess to find, σε πραγματικά ταξίδια και προσφέρει νέες ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.”

Το έργο Amazing Thailand NFTs Season 2 ακολουθεί την επιτυχία του έργου Amazing Thailand NFTs που πραγματοποιήθηκε το 2022, στο οποίο συγκεντρώθηκαν 17,118 NFTs από τουρίστες από 3,999 αντικείμενα σε καθεμία από τις πέντε τοποθεσίες - Chinatown, Wat Arun, Giant Swing και Siam Square στην Μπανγκόκ και στην Αρχαία Πόλη στο Σαμούτ Πράκαν. Οι δαπάνες των τουριστών που υποκινήθηκαν από το έργο υπολογίστηκαν σε πάνω από 43 εκατομμύρια μπατ.

Στο έργο Amazing Thailand NFTs Season 2, υπάρχουν 24,000 έργα τέχνης NFT που διανέμονται στα 20 τουριστικά αξιοθέατα και ορόσημα, σε πέντε περιοχές της Ταϊλάνδης, τα οποία είναι:

Στο νότο: Ακρωτήριο Promthep, Παλιά Πόλη και παραλία Mai Khao στο Πουκέτ. και Khao Tapu στο Phang-nga.

Στην κεντρική περιοχή: Wat Phra Kaew (Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα), κτήριο Mahanakhon και Asiatique The Riverfront Destination στην Μπανγκόκ. Πλωτή αγορά Amphawa στο Samut Songkhram. Σιδηροδρομικός Σταθμός Hua Hin στο Prachuap Khiri Khan. και Γέφυρα πάνω από τον ποταμό Kwai στο Kanchanaburi.

Στην Ανατολή: Laem Bali Hai Pier και The Sanctuary of Truth in Pattaya, Chon Buri. και ο φάρος Laem Ngob στο Trat.

Στο Βορρά: Tha Phae Gate και Doi Inthanon στο Τσιάνγκ Μάι. Wat Rong Khun στο Τσιάνγκ Ράι. και το ιστορικό πάρκο Sukhothai στο Sukhothai.

Στα βορειοανατολικά: Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom στο Mukdahan. Elephant's World Project στο Surin; και ο ναός Sirindhorn Wararam Phu Prao στο Ubon Ratchathani.

Εκτός από τα 20 τουριστικά αξιοθέατα και ορόσημα, τα έργα τέχνης NFT είναι επίσης διαθέσιμα σε 22 αεροδρόμια σε όλη τη χώρα.

Οι Ταϊλανδοί τουρίστες και οι ξένοι εκπατρισμένοι μπορούν να συμμετέχουν στο έργο και να συλλέγουν NFT μέσω της εφαρμογής YAKS (διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS) και θα λάβουν το πρώτο τους έργο τέχνης NFT κατά την εγγραφή τους. Μπορούν να κάνουν check in σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από το τουριστικό αξιοθέατο για να συλλέξουν NFT.

Δημιουργημένο από καλλιτέχνες του Riety Studio, κάθε Digital Art NFT είναι μοναδικό στο είδος του και έχει τη μορφή μιας εικόνας polaroid του τουριστικού αξιοθέατου. Τα αντικείμενα, τα οποία ταξινομούνται ως «Κανονικά» και «Σπάνια», θα αποθηκευτούν στο ψηφιακό πορτοφόλι των τουριστών που ταξιδεύουν για συλλογή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσουν προνόμια και εκπτώσεις για αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό, αγορές και άλλες ταξιδιωτικές προσφορές.

Επιπλέον, οι αλλοδαποί εκπατρισμένοι μπορούν να λάβουν προνόμια NFT Expat, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων ή εξαιρέσεων στα τέλη εισόδου σε αξιοθέατα όπως το Wat Phra Kaew (Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα), το Wat Pho (Ναός του Ανακλινόμενου Βούδα) και το Wat Arun (Ναός της Αυγής). ).

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση: YAKS x Amazing Thailand NFTs στο Facebook: Amazing Thailand NFTs (https://www.facebook.com/AmazingThailandNFTs/) Ιστότοπος Discord: YAKS x Amazing Thailand NFTs (https://discord.gg/JQTkkjghfv ) www.yaks.club ή TAT Contact Center 1672.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.