Χρόνια πολλά στη Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachart

Εθνική -

Οι Ταϊλανδοί προσφέρουν τις ευχές τους σε όλη τη χώρα για τα γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Maha Chakri Sirindhorn, η οποία έγινε 68 ετών σήμερα, 2 Απριλίου.

Οι άνθρωποι της Ταϊλάνδης από όλα τα κοινωνικά στρώματα γιορτάζουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα του Απριλίου καθώς σηματοδοτεί τα γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας. Πολλοί φαίνονται να φορούν μωβ, το χρώμα που αντιπροσωπεύει το Σάββατο και την ημέρα που γεννήθηκε η πριγκίπισσα το 1955.

Το πρωί, ο Thais έδωσε ελεημοσύνη σε μοναχούς για να τιμήσει την ημέρα και να ευχηθεί στην πριγκίπισσα μακροζωία. Επισκέφτηκαν επίσης δημόσιους χώρους ή ναούς για να καθαρίσουν τα μέρη για να δείξουν την ακλόνητη πίστη τους στη βασιλική οικογένεια, αντανακλώντας τη βαθιά αίσθηση ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας που είναι τόσο σημαντική για τον λαό της Ταϊλάνδης.

Οι προσπάθειες της πριγκίπισσας Sirindhorn να βελτιώσει την ευημερία των πολιτών έχουν αναγνωριστεί ευρέως τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της Ταϊλάνδης.

Ως αφοσιωμένη φιλάνθρωπος, έχει παράσχει γενναιόδωρη υποστήριξη για μια ποικιλία αναπτυξιακών έργων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη, η υγιεινή, οι υδατικοί πόροι και η γεωργία μεταξύ των φτωχότερων κοινοτήτων της χώρας.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.