Οι χειριστές ενοικίασης μοτοσυκλετών του Πουκέτ προειδοποιήθηκαν για τη στάθμευση σε δημόσιους δρόμους

Πουκέτ -

Οι χειριστές ενοικίασης μοτοσυκλετών στην πόλη του Πουκέτ προειδοποιούνται για στάθμευση σε δημόσιους δρόμους μετά από πολλές καταγγελίες πολιτών.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ το Σάββατο (1 Απριλίουst) επιθεώρησε τους χειριστές ενοικίασης μοτοσυκλετών στην οδό Montri κοντά στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι η επιθεώρηση ακολούθησε αφού έλαβαν πολλές καταγγελίες ότι οι ενοικιαζόμενες μοτοσικλέτες ήταν παρκαρισμένες στην άκρη του δρόμου και έκαναν άλλους αναβάτες μοτοσυκλετών να δυσκολεύονται να βρουν θέσεις στάθμευσης.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ μίλησε με αυτούς τους χειριστές ενοικίασης μοτοσικλετών και τους ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν μοτοσικλέτες προς ενοικίαση στην άκρη του δρόμου, καθώς αυτό είναι για προσωπικά οφέλη και η άκρη του δρόμου είναι για δημόσια χρήση.

Τα καταστήματα ενοικίασης μοτοσυκλετών πρέπει να σταθμεύουν τις μοτοσικλέτες τους στα καταστήματά τους ή στους δικούς τους χώρους στάθμευσης, εάν έχουν. Σύμφωνα με την Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων συμφώνησαν να ακολουθήσουν τους κανόνες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.