Το Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη

Πουκέτ-

The Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023, 25th επέτειο, είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 3 Απριλίουrd στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Πουκέτ έχει επιλεγεί ως ένα από τα Μέλη του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στη Δημιουργική Πόλη της Γαστρονομίας.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (29 Μαρτίουth) και είχε επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparb Yodkwan Rodrabam.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 3 Απριλίουrd, 2023 από τις 4:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ. Υπάρχουν περισσότεροι από 60 πάγκοι με φαγητό που είναι θαλασσινά, τοπικά φαγητά του Πουκέτ και πολλές άλλες ποικιλίες φαγητού με ζωντανές μουσικές παραστάσεις σε πολλές σκηνές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.