Καταζητούμενη Μογγολέζα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για κατηγορίες κλοπής

Πουκέτ -

Μια 27χρονη Μογγολική γυναίκα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για κατηγορία κλοπής στο αεροδρόμιο.

Το Γραφείο Μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (27 Μαρτίουth) συνέλαβαν μια 27χρονη Μογγολική γυναίκα της οποίας το πλήρες όνομα δεν έγινε γνωστό.

Είναι καταζητούμενη ύποπτη του Επαρχιακού Δικαστηρίου Samut Prakan στην Κεντρική Ταϊλάνδη για την κατηγορία της κλοπής σε αεροδρόμιο.

Συνελήφθη στο σημείο ελέγχου μετανάστευσης στον τερματικό σταθμό διεθνών αναχωρήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Μεταφέρθηκε πίσω στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi, όπου φέρεται να συνέβη το αρχικό περιστατικό, για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι λεπτομέρειες πίσω από το περιστατικό δεν έγιναν διαθέσιμες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

***************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.