Κινέζοι και Ρώσοι αγοραστές ακινήτων αυξάνονται στο Πουκέτ

Αεροφωτογραφία της πόλης του Πουκέτ από το σημείο θέασης του Khao Rang, Πουκέτ

Πουκέτ-

Περισσότεροι Κινέζοι και Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα στο Πουκέτ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Real Estate του Πουκέτ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ακινήτων του Πουκέτ κ. Pattanan Pisutwimon είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι από πέρυσι, το 2022, οι βίλες πωλούνται σε μεγάλο βαθμό, ενώ η κατασκευή βίλας με πισίνα αυξάνεται. Εν τω μεταξύ, δεν κατασκευάζονται πολλές νέες συγκυριαρχίες, αλλά έχουν ήδη πουληθεί πολύ περισσότερες υπάρχουσες συγκυριαρχίες.

«Οι αγοραστές αυξάνονται περισσότερο από τις προμήθειες που έχουμε. Δεν μπορούμε να χτίσουμε σε μια μέρα. Χρειάζεται σχεδόν ένας χρόνος για να μπορέσει ακόμη και να ξεκινήσει η κατασκευή λόγω των κατάλληλων αδειών αδειών και άλλων νομικών θεμάτων. Οι περισσότερες από τις απαιτήσεις των καταναλωτών αφορούν περισσότερα πολυτελή ακίνητα που ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια μπατ. Διάσημες περιοχές για ακίνητα που είναι δημοφιλή στους Κινέζους και τους Ρώσους είναι στο Cheng Talay, στη Laguna και στο Layan στο Thalang και στο Khao Kard στο Wichit, στο Chalong και στο Rawai», εξήγησε ο κ. Pattanan.

«Περισσότεροι Ρώσοι επενδυτές έρχονται στο Πουκέτ λόγω του πολέμου. Αγοράζουν ακίνητα στα οποία μπορούν να επενδυθούν. Εν τω μεταξύ, οι Κινέζοι επενδυτές ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα κορυφαία πολυτελή ακίνητα». συνέχισε ο κ. Pattanan.

«Περισσότερες εταιρείες ακινήτων από τα κεντρικά γραφεία επενδύουν στο Πουκέτ. Οι τάσεις σε αυτές τις ιδιότητες στο μέλλον είναι η μείωση του άνθρακα, η μείωση της χρήσης ενέργειας και η χρήση καθαρής ενέργειας αντ' αυτού», πρόσθεσε ο κ. Pattanan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.