Ξένος αναβάτης σπάει το χέρι μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα κοντά στο εθνικό πάρκο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ξένος αναβάτης έσπασε το χέρι του μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα κοντά σε εθνικό πάρκο στο Thalang τα ξημερώματα σήμερα.

Ο Επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirainat κ. Soranan Rananan είπε στο Phuket Express ότι στις 3:40 π.μ. της Δευτέρας (27 Μαρτίουth) ειδοποιήθηκε από το προσωπικό του εθνικού πάρκου ότι ένας αλλοδαπός αναβάτης τραυματίστηκε μετά τη σύγκρουση της μηχανής του σε δρόμο πίσω από την περιοχή του εθνικού πάρκου.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της έκτακτης ανάγκης. Ο ξένος μοτοσυκλετιστής είχε σπάσει το δεξί του χέρι. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η εθνικότητα και το πλήρες όνομά του, ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκαν από τα σωστικά συνεργεία.

Ο αλλοδαπός αναμενόταν να κάνει πλήρη ανάρρωση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.