Ο άγριος καυγάς μεταξύ ξένου προσωπικού και τουριστών γίνεται viral στο Πατόνγκ του Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Ένας άγριος καβγάς που αφορούσε τόσο ξένο προσωπικό ενός μπαρ/εστιατόριου όσο και ξένους τουρίστες έγινε viral στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Thitiwat Boonkit είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της (27 Μαρτίουth) ειδοποιήθηκαν για έναν καυγά σε ένα μπαρ/εστιατόριο στο Soi Saen Sabai, Patong.

Αστυνομικοί και αστυνομικοί της περιοχής έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μόνο έναν εμπλεκόμενο. Τρεις αλλοδαποί που ήταν ο κ. ALOMARI, 25 Ιορδανός υπήκοος, ο κ. Ahmed, 26, Αιγύπτιος υπήκοος και ο κ. WAI LU SOE, άγνωστης υπηκοότητας, οι οποίοι είπαν στην αστυνομία ότι εργάζονταν νόμιμα στο μπαρ/εστιατόριο.

Οι τρεις εργαζόμενοι στο εστιατόριο είπαν στους αξιωματικούς ότι υπήρχαν πέντε αλλοδαποί τουρίστες άγνωστης εθνικότητας που ήταν εξαιρετικά μεθυσμένοι. Παρήγγειλαν λίγο φαγητό και είπαν ότι το ήθελαν γρήγορα. Το προσωπικό είπε ότι έπρεπε να ετοιμάσει φαγητό με αυστηρή σειρά πελατών και είχε αρκετούς άλλους πελάτες μπροστά από τους πέντε μεθυσμένους τουρίστες. Οι τουρίστες ζήτησαν να μετακινηθούν μπροστά στην ουρά για το φαγητό τους και το προσωπικό αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι αυτό θα ήταν άδικο για άλλους πελάτες.

Οι πελάτες εξαγριώθηκαν σε αυτό το σημείο και πέταξαν μερικά μπουκάλια στο μπαρ στο προσωπικό του εστιατορίου. Οι υπάλληλοι του μπαρ θύμωσαν και άρχισαν να αντεπιτίθενται με τους τουρίστες, με τις δύο πλευρές να χρησιμοποιούν διάφορα όπλα, όπως μαγειρικά σκεύη, καρέκλες, σωλήνες και άλλα.

Το προσωπικό ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειές τους ήταν αυτοάμυνα και ότι οι τουρίστες τους είχαν επιτεθεί πρώτοι, το προσωπικό κάλεσε επίσης αμέσως την αστυνομία. Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο μπαρ, οι ξένοι τουρίστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία της Patong ερευνά το περιστατικό και θα εξετάσει το CCTV για να διαπιστώσει εάν η ιστορία του προσωπικού ήταν σωστή και να βοηθήσει στην αναζήτηση της ομάδας των τουριστών. Η αστυνομία της Patong είπε επίσης ότι οι ενέργειες πιθανότατα θα κέρδιζαν τουλάχιστον μερικούς από αυτούς που εμπλέκονται σε κίτρινη ή κόκκινη κάρτα στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να τιμωρεί και να απελαύνει τους τουρίστες που συμπεριφέρονται ανάρμοστα.

Το παρακάτω βίντεο μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές, συνιστάται η διακριτικότητα των θεατών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.