Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να βίασε μια 17χρονη στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να βίασε μια 17χρονη στο Thalang με την οποία επικοινώνησε διαδικτυακά.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι οι γονείς του 17χρονου κοριτσιού υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία. Είπαν στην αστυνομία ότι η κόρη τους βιάστηκε από έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο ο κύριος Σουμέτ, 24 ετών. Επικοινώνησε με την κοπέλα μέσω Facebook και φλέρταρε μαζί της. Ήρθε στο σπίτι του κοριτσιού στο Thalang όταν ήξερε ότι οι γονείς της δεν ήταν στο σπίτι και φέρεται να βίασε το κορίτσι πριν φύγει με ταχύτητα.

Οι γονείς της αργότερα ανακάλυψαν ότι η κόρη τους είχε βιαστεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο υγείας πριν υποβάλουν αναφορά στην αστυνομία.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Sumet ζει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Sri Soonthorn. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για βιασμό.

Ο Σουμέτ δεν έκανε αμέσως ένσταση στις κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.