Οδηγός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με λεωφορείο στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα με λεωφορείο στο λόφο Patong.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:45 π.μ. σήμερα το πρωί (23 Μαρτίου) λίγο αφότου συνέβη σε μια καμπύλη που ονομάζεται τοπικά Pla Ra Curve (καμπύλη ζυμωμένων ψαριών) κοντά στον ναό Suwan Khriri Wong (Ναός Patong).

Η αστυνομία της Patong και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το κατεστραμμένο λεωφορείο έπεσε σε τοίχο στην καμπύλη. Ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. Prayoon Nayao, 37 ετών, είχε τραυματίσει το δάχτυλό του. Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, αλλά ένας διπλανός τοίχος και ένας στύλος ηλεκτρικού ρεύματος υπέστησαν ζημιές.

Το λεωφορείο δεν μπόρεσε να λειτουργήσει.

Ο οδηγός του λεωφορείου είπε στο Phuket Express ότι ερχόταν από την πόλη του Πουκέτ με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο Patong για να πάρει το προσωπικό για ένα σεμινάριο στο Phang Nga.

Δεν ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο και πίστευε ότι υπήρχε βλάβη στο φρένο. Είχε μόλις αρχίσει να οδηγεί το λεωφορείο πριν από ένα μήνα.

Ωστόσο, η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.