Αναβάτης πεθαίνει μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με φορτηγό στο Rawai

Rawai -

Ένας αναβάτης κηρύχθηκε νεκρός μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με ένα φορτηγό στο Rawai, Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 10:50 π.μ. της Πέμπτης (23 Μαρτίουrd) στην οδό Rawai Beach.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άγνωστο άνδρα αναβάτη μοτοσικλέτας. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κοντά οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι του.

Το σώμα του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και το φορτηγό και ο οδηγός κ. Samam Kontha, 58 ετών, από το Sa Kaeo πήραν συνέντευξη στο σημείο.

Πλάνα CCTV από τον δήμο Rawai δείχνει ότι το φορτηγό ερχόταν από την αντίθετη λωρίδα πριν συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια το φορτηγό πέρασε τραγικά πάνω από τον μοτοσικλετιστή. Ωστόσο, η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.