Δύο μοναχοί βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Πουκέτ Θετικοί για ναρκωτικά

Thalang, Phuket -

Δύο μοναχοί βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Thalang και βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ουσίες.

Ο αρχηγός της περιοχής Thalang Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (21 Μαρτίουst) ένας αρχηγός του χωριού και ο μοναχός στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri επιθεώρησαν ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Baan Mueang Mai.

Στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο βρέθηκαν δύο μοναχοί. Ήταν αρχικά από έναν ναό στο Nakhon Sawan, στην κεντρική Ταϊλάνδη. Ωστόσο, ήρθε σε επαφή με τον επικεφαλής μοναχό στο Nakhon Sawan, αλλά αρνήθηκαν να πάρουν πίσω τους δύο μοναχούς.

Οι δύο μοναχοί βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Αποκλείστηκαν και είναι έτοιμοι για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

****************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.