Τέσσερα λιμάνια στο Andaman σχεδιάζουν να συνδέσουν το Πουκέτ με το Phang Nga και το Krabi

Ανταμάν -

Τέσσερα έργα ανάπτυξης και κατασκευής λιμανιών στο «Δακτύλιο Ανταμάν» σχεδιάζονται για να συνδέσουν το Πουκέτ, το Phang Nga και το Krabi.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ναυτιλίας αποκάλυψε το έργο στο Phuket Express. Το έργο βρίσκεται τώρα στη διαδικασία υποβολής αιτήματος προϋπολογισμού 735 εκατομμυρίων μπατ στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για υποβολή. Ο προϋπολογισμός θα είναι για τέσσερα λιμάνια σε τρεις επαρχίες.

  1. Το αναπτυξιακό έργο Ma Noh Pier στο νησί Yao Noi στο Phang Nga θα είναι 175 εκατομμύρια μπατ με εκτιμώμενη κατασκευή 900 ημερών από το 2024 έως το 2026
  2. Το αναπτυξιακό έργο Chong Talad Pier στο νησί Yao Yai στο Phang Nga θα είναι 185 εκατομμύρια μπατ για περίπου 900 ημέρες κατασκευής από το 2024 έως το 2026
  3. Το νέο λιμάνι φέρι στο Ta Lane στο Khao Thong, Mueng Krabi θα είναι 115 εκατομμύρια μπατ για 540 ημέρες εκτιμώμενης κατασκευής από το 2024 έως το 2025
  4. Νέο λιμάνι πορθμείων στο Ao Por στο Pa Klok, Thalang, Phuket για 260 εκατομμύρια μπατ για περίπου 900 ημέρες κατασκευής από το 2024 έως το 2026.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.