Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση τσάρτερ από τη Mahan Air, Ιράν

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση τσάρτερ από τη Mahan Air, με έδρα το Ιράν, έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Χθες, (20 Μαρτίου), στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση τσάρτερ από τη Mahan Air στο Ιράν, μια πτήση από την Τεχεράνη του Ιράν.

Ο τουρισμός από τη Μέση Ανατολή είναι μια σημαντική αγορά-στόχος για την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης και το Πουκέτ ειδικότερα, επομένως αυτό το νέο δίκτυο πτήσεων τσάρτερ χαιρετίζεται θερμά.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το Ραμαζάνι πρόκειται να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα και ορισμένοι τουρίστες θα βρίσκονται στη χώρα σε θρησκευτικές πολιτιστικές διακοπές, επισκεπτόμενοι τζαμιά και τοπικές ισλαμικές κοινότητες.

Το Phuket Express καλωσορίζει όλους τους επιβάτες στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.