Ρώσος συνελήφθη στο νησί Pha-Ngan για 993 ημέρες παραμονής

Νησί Pha-Ngan, Surat Thani -

Ένας 34χρονος Ρώσος συνελήφθη στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani για 993 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης είπαν στο Phuket Express ότι πρόσφατα συνέλαβαν έναν Ρώσο υπήκοο, 34 ετών, (το όνομα δεν αποκαλύφθηκε). Συνελήφθη σε θέρετρο του νησιού.

Τώρα έχει 993 ημέρες υπέρβασης της νόμιμης βίζας του σύμφωνα με την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Pha-Ngan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Η σύλληψη ακολούθησε την περιπολία των αξιωματικών μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν τη διαμονή τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τυχαίους ελέγχους διαβατηρίων που είναι νόμιμοι στην Ταϊλάνδη.

***********************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.