Βρέθηκαν αυγά θαλάσσιας χελώνας στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Περισσότερα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στην περιοχή Khura Buri.

Το γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (17 Μαρτίουth) ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι βρήκαν ένα ίχνος μητρικής θαλάσσιας χελώνας στην παραλία Das στο νησί Ra στην υποπεριοχή Koh Phra-Thong.

Οι υπάλληλοι πήγαν στην παραλία όπου βρήκαν τη φωλιά με τα αυγά της θαλάσσιας χελώνας θαμμένα μέσα. Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή από κακές καιρικές συνθήκες.

Η φωλιά θα παρακολουθείται μέχρι να εκκολαφθούν τα αυγά από τις αρμόδιες αρχές.

****************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.