ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τουρίστας δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί στην παραλία Ao Nang στο Krabi Δώρισε τροφή για σκύλους

Κράμπι –

Τροφή για αδέσποτα σκυλιά δώρισε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του και δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην παραλία Ao Nang. Λέει ότι θα επιστρέψει στο Krabi για τον γάμο της κόρης του στο εγγύς μέλλον.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του στην παραλία Ao Nang.

Οι υπάλληλοι βρήκαν και έπιασαν ένα αδέσποτο σκυλί στην παραλία Ao Nang μετά από δάγκωμα τουρίστα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το γραφείο διοικητικής οργάνωσης Ao Nang είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (16 Μαρτίουth) ότι ο κ. Daniel Sudjai Kutrakun δώρισε τροφή για αδέσποτα σκυλιά που έχουν πιάσει. Η τροφή για σκύλους κοστίζει συνολικά περίπου 20,000 μπατ. Αυτά τα αδέσποτα σκυλιά θα δοθούν σε όποιον θέλει να τα μεγαλώσει.

Ο Daniel Sudjai Kutrakun είπε, «Θέλω απλώς να δω μια όμορφη και ασφαλή παραλία Ao Nang. Αφού με δάγκωσε ένα αδέσποτο σκυλί εδώ, είναι ένα μάθημα ότι πρέπει να τα φροντίζουμε όπως τα άλλα κατοικίδια. Τα αδέσποτα σκυλιά πρέπει να εμβολιαστούν».

«Τους επόμενους δύο μήνες θα επιστρέψω για τον γάμο της κόρης μου στην παραλία Ao Nang. Θέλω να δω αυτό το μέρος ασφαλές για όλους.” κατέληξε ο Ντάνιελ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.