ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αδέσποτος σκύλος πιάστηκε μετά από επίθεση τουριστών στην παραλία Ao Nang στο Krabi

Κράμπι –

Οι υπάλληλοι βρήκαν και έπιασαν ένα αδέσποτο σκυλί στην παραλία Ao Nang μετά από δάγκωμα τουρίστα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε ένας Ταϊλανδός τουρίστας που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του στην παραλία Ao Nang.

Η Δημόσια Αποκάλυψη του Krabi είπε στο Phuket Express την Τρίτη (14 Μαρτίουth) ότι υπάλληλοι του Krabi Live Stock Office και του Διοικητικού Οργανισμού Ao Nang επιθεώρησαν την παραλία Ao Nang μετά από δάγκωμα ενός αδέσποτου σκύλου σε έναν Ταϊλανδό τουρίστα που έκανε διακοπές με την Αμερικανίδα σύζυγό του.

Μόνο ένας σκύλος παραμονής βρέθηκε στην παραλία. Ο σκύλος πυροβολήθηκε με αναισθητικό βέλος. Τοποθετήθηκε ένα μικροτσίπ στον σκύλο και φυλασσόταν στο διοικητικό γραφείο οργάνωσης Ao Nang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.