Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ στο Thalang βρίσκεται σε εξέλιξη – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πουκέτ -

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ στο Thalang βρίσκεται σε εξέλιξη. Ιστορικές παραστάσεις ξεκίνησαν το φεστιβάλ το βράδυ της Δευτέρας (13 Μαρτίουth) και η εκδήλωση ήταν μεγαλύτερη και πιο θεαματική από ποτέ.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan οδήγησε τα εγκαίνια για την ιστορική παράσταση των Thao Thep Krasattri και Thao Sri Soonthorn κατά τη διάρκεια της «238ης επετείου προς τιμήν των δύο ηρωίδων του Thalang».

Η στιγμή κλειδί της εκδήλωσης είναι η ιστορική παράσταση του Thao Thep Krasattri και του Thao Si Soonthorn κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ. Οι δύο ηρωίδες και οι πρόγονοι του Πουκέτ πολέμησαν και θυσιάστηκαν με γενναιότητα για την προστασία της γης στην οποία πολλοί εξακολουθούν να ζουν ειρηνικά σήμερα.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός της Ταϊλάνδης Gam Witchayanee και ο Maprang Veeragun είναι παρόντες φέτος ως ηρωίδες.

Υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως παραδοσιακές παραστάσεις φωτός και ήχου, η πώληση διαφόρων προϊόντων και τοπικών φαγητών από το Πουκέτ με περισσότερους από 200 πάγκους και πολλά άλλα.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Ιστορικό Πάρκο Thalang στο Baan Reang, Thep Krasattri, περιοχή Thalang από τις 5:00 μ.μ. έως αύριο (15 Μαρτίουth).

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.