ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξεκίνησε η θαλάσσια έρευνα για δύο αγνοούμενους αλλοδαπούς με καγιάκ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ξεκίνησε θαλάσσια έρευνα για δύο αγνοούμενους άνδρες αλλοδαπούς με καγιάκ στο Mueang Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο αλλοδαποί δηλώθηκαν αγνοούμενοι δύο ημέρες αφότου νοίκιασαν ένα καγιάκ στο νησί Coconut στο Mueang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η θαλάσσια έρευνα ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (12 Μαρτίουth) από δύτες διάσωσης Kusoldharm. Πήγαν την αναζήτηση χρησιμοποιώντας μια βάρκα που εκτοξεύτηκε από την προβλήτα Laem Hin στο Koh Kaew.

Οι δύτες διάσωσης του Kusoldharm είπαν στο Phuket Express ότι η ομάδα αναζήτησης αναζητούσε το χαμένο καγιάκ. Αν βρήκαν το καγιάκ θα κατέβουν στη θάλασσα για να ψάξουν κάτω και κοντά. Ωστόσο, κανένα σημάδι από το καγιάκ και οι δύο αλλοδαποί δεν βρέθηκαν μετά από τρεις ώρες μέχρι στιγμής έρευνας. Ισχυρό ρεύμα σημειώθηκε και κατά την έρευνα.

Εν τω μεταξύ, η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ ερεύνησε επίσης την εν λόγω κοντινή περιοχή.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.