Συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες εστιατορίου με θαλασσινά στο Πουκέτ με διάφορα προστατευόμενα ψάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός χελιού

Πουκέτ -

Δύο ιδιοκτήτες εστιατορίων με θαλασσινά στο Πουκέτ συνελήφθησαν με διάφορα προστατευόμενα ψάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός σμέρνας.

Το Υπουργείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (10 Μαρτίουth) συνέλαβαν δύο ιδιοκτήτες εστιατορίων με θαλασσινά στο Πουκέτ.

Από αυτούς κατασχέθηκαν διάφορα είδη προστατευόμενων ψαριών, συμπεριλαμβανομένου ενός σμέρνας. Οι δύο άγνωστοι ιδιοκτήτες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η αστυνομία απέκρυψε τα ονόματα των εστιατορίων, καθώς εκκρεμούν περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένα βίντεο κλιπ με ένα άτομο να τρώει ένα χέλι σε ένα εστιατόριο στο Πουκέτ, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.