Άγνωστο πτώμα βρέθηκε κοντά στο νησί στο Ραβάι του Πουκέτ

Rawai, Πουκέτ –

Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Rawai.

Οι υπάλληλοι του δήμου Rawai είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το πτώμα το απόγευμα της Παρασκευής (10 Μαρτίουth) στις 1:30 μ.μ

Το πτώμα βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα κοντά στο νησί Kaew Pissadarn. Η σορός ανασύρθηκε από τη θάλασσα για ταυτοποίηση. Το σώμα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Ένας 47χρονος Ρουμάνος δύτης εξακολουθεί να αγνοείται. Το Κέντρο Διοίκησης Έρευνας είχε μεταφερθεί από την παραλία Yanui στο Rawai στον δήμο Rawai και η ευρύτερη έρευνα ολοκληρώθηκε και μεταφέρθηκε σε ντόπιους ψαράδες και κατοίκους για να βοηθήσουν στη συνέχιση της αναζήτησής του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.