Γαλλίδα συνελήφθη στο νησί Pha-ngan για έξι ημέρες παραμονής

Νησί Pha-ngan, Surat Thani -

Μια 36χρονη Γαλλίδα συνελήφθη στο νησί Pha-ngan στο Surat Thani για έξι ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι είπαν στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον Μ.Σ. MYRIAM NAIMA BAKHOURY, 36, Γαλλίδα υπήκοος. Συνελήφθη μπροστά σε ένα θέρετρο στο νησί Pha-ngan.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι τώρα σε έξι ημέρες παραμονής για τη βίζα της. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Phangan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Δεν είναι σαφές πώς πιάστηκε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.