ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο οδηγός που άνοιξε πυρ στο νοσοκομείο του Πουκέτ κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Πουκέτ -

Ένας οδηγός που άνοιξε πυρ με όπλο μέσα στο κτίριο στάθμευσης ενός νοσοκομείου στην πόλη του Πουκέτ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 9:30 π.μ. της Τρίτης (7 Μαρτίου) στον πέμπτο όροφο του κτιρίου του χώρου στάθμευσης του Νοσοκομείου Vachira Phuket στην οδό Yaowarad στην πόλη του Πουκέτ. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν άνδρα ύποπτο που άνοιξε πυρ. Ο 31χρονος κ. Tanakorn είπε ότι έπασχε από κατάθλιψη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο Tanakorn αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια, πυροβόληση όπλου δημόσια και κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών χωρίς άδεια.

Εν τω μεταξύ, ο άλλος οδηγός αυτοκινήτου, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από την αστυνομία, είπε ότι κορνάρησε καθώς φοβόταν ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν είδε το αυτοκίνητο πίσω του όταν το φορτηγό επέστρεφε στο χώρο στάθμευσης. Παραδέχτηκε ότι μετά από αυτό μάλωναν λεκτικά.

Κάλεσε την αστυνομία αφού ο Tanakorn άνοιξε πυρ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.