Το Πουκέτ θα φιλοξενήσει νέα πρωταθλήματα υπεράκτιων υδροσωλήνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πουκέτ -

Το WPG#1 New Offshore Water Jet Championship είναι το πρώτο τουρνουά Water Jet Ski Coastline Island Phuket που αναδεικνύει το Πουκέτ ως αθλητικό προορισμό παγκόσμιας κλάσης.

Ο υπεράκτιος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί δύο χιλιόμετρα μακριά από την παραλία Bang Tao, παρουσιάζοντας στο διεθνές κοινό την ομορφιά της Θάλασσας Ανταμάν κατά μήκος του νησιού Πουκέτ.

Η ιδέα του «WGP#1 Waterjet Offshore World Championship» είναι να καθορίσει τον νικητή ενός αγώνα 120 χιλιομέτρων ή 74.56 μιλίων που είναι η απόσταση ενός γύρου γύρω από το νησί Πουκέτ.

Ο αγώνας θα γίνει «Εκκίνηση από την παραλία Laguna μέχρι το Phrom Thep Cape», που είναι το πρώτο σκέλος του αγώνα με απόσταση 60 χιλιομέτρων. Υπάρχουν δύο σκέλη 60 χιλιομέτρων στον αγώνα που συνθέτουν τη συνολική απόσταση των 120 χιλιομέτρων.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το αποτύπωμά τους άνθρακα, θα παρουσιάσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό τζετ σκι στην εκδήλωση.

Ημερομηνία: 16 – 19 Μαρτίου 2023

Τόπος διεξαγωγής: Laguna Beach

Για περισσότερες πληροφορίες: https://jetski-worldcup.com/news2023/11-JWC23-OS-EN.html

ΠΗΓΗ: Laguna Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.