Συνελήφθη οδηγός αφού άνοιξε φωτιά σε κτίριο στάθμευσης στο νοσοκομείο του Πουκέτ για διαμάχη στάθμευσης – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένας οδηγός συνελήφθη αφού άνοιξε πυρ με όπλο μέσα σε ένα κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων σε νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ. Το περιστατικό προήλθε από λογομαχία για θέση στάθμευσης.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 9:30 π.μ. της Τρίτης (7 Μαρτίου) στον πέμπτο όροφο του κτιρίου του χώρου στάθμευσης του Νοσοκομείου Vachira Phuket στην οδό Yaowarad στην πόλη του Πουκέτ. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν άνδρα ύποπτο που άνοιξε πυρ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο ύποπτος, ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Tanakorn, 31 ετών, είπε στην αστυνομία ότι επρόκειτο να παρκάρει το φορτηγό του σε ένα χώρο στάθμευσης όταν είδε ότι ένα άλλο αυτοκίνητο βρισκόταν πίσω από το δικό του. Ο Tanakorn δυσκολευόταν να παρκάρει το φορτηγό του και ως αποτέλεσμα ήταν αργός.

Ο άλλος άγνωστος οδηγός αυτοκινήτου στη συνέχεια κόρναρε και άρχισε να μαλώνει λεκτικά για το σημείο στάθμευσης με τον Tanakorn.

Αφού ο Tanakorn πάρκαρε το φορτηγό του, είπε ότι έβγαλε το όπλο του και άνοιξε πυρ στον οδηγό του αυτοκινήτου που έφυγε με ταχύτητα. Ένας άγνωστος επιβάτης προσπάθησε να ηρεμήσει τον Tanakorn ανεπιτυχώς.

Ο Tanakorn είπε ότι ήταν θυμωμένος που ο άλλος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αγενής μαζί του και κατηγόρησε τον άλλο οδηγό ότι προκάλεσε το περιστατικό ξεκινώντας τη διαμάχη. Είπε επίσης ότι έπασχε από κατάθλιψη από τότε που ο πατέρας του αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.