Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πτώση μοτοσικλέτας από λόφο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πτώση μοτοσικλέτας σε λόφο στην Πατόνγκ.

Οι διασώστες είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (6 Μαρτίουth) σε έναν τοπικό δρόμο κοντά στον Οίκο των Ιερέων Patong στο λόφο Patong.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το μηχανάκι και τρεις τραυματίες στην απότομη όχθη του λόφου. Η αστυνομία της Patong, τα σωστικά συνεργεία και οι ντόπιοι βοήθησαν να ανασυρθούν οι τρεις τραυματίες από τον λόφο. Τελικά μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αιτία του δυστυχήματος ήταν άγνωστη μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.