Ποδηλατικός αγώνας που θα διεξαχθεί στο Πουκέτ και στο Phang Nga

Πουκέτ -

Ο ποδηλατικός αγώνας "Tour of Phuket 2023" θα διεξαχθεί αυτόν τον μήνα στο Πουκέτ και στο Phang Nga από τις 10 Μαρτίουth έως τις 12 Μαρτίου.

Ο τριήμερος αγώνας ποδηλασίας δρόμου καλύπτει 243.96 χιλιόμετρα και αναδεικνύει την ομορφιά του Πουκέτ και του Phang Nga. Η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει θεατές και διάσημους ποδηλάτες από την Ταϊλάνδη και άλλες χώρες.

Πρόγραμμα!

Την Παρασκευή 10 Μαρτίουth Στάδιο 1: Πύλη

Η ξενάγηση ξεκινά με 4.65 χιλιόμετρα.

Το Σάββατο 11 Μαρτίουth Στάδιο 2: Phang Nga

Μια διαδρομή 137 χιλιομέτρων με όμορφους δρόμους που ξεκινούν από το Πουκέτ, οδηγώντας πάνω από τη γέφυρα και κατά μήκος γραφικών δρόμων στο Phang Nga.

Την Κυριακή 12 Μαρτίουth Στάδιο 3: Phang Nga Beauty

Η τελευταία μέρα περιλαμβάνει διαδρομή 118 χιλιομέτρων. Απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του κόλπου Phang Nga για να ολοκληρώσετε τη βόλτα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://my.raceresult.com/225504/registration

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.