Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Γάλλοι και Καναδοί αναφέρθηκαν στο Immigration μετά τη σύλληψη και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 έως την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας Σουηδός συνελήφθη στο Πουκέτ, αφού φέρεται να ενεπλάκη με αρκετούς άγνωστους άλλους στην παραγωγή παράνομων ναρκωτικών.

Η βίζα του αφαιρέθηκε αφού φέρεται να συμμετείχε με άλλους στην παραγωγή παράνομων ναρκωτικών και στην κατοχή παράνομων ναρκωτικών.

2. Ένας Ουκρανός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ στο Πουκέτ επειδή δεν είχε έγκυρη άδεια οδήγησης. Ταξίδευε από το Τσονμπούρι με φίλους στο Πουκέτ. Ένας Ταϊλανδός οδηγός ταξί ανησυχούσε ότι ήταν παράνομος οδηγός μίνι βαν.

Δήλωσε ότι ΔΕΝ νοίκιασε το μίνι βαν ούτε προσλήφθηκε για να οδηγήσει το μίνι βαν.

3. Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,500 μπατ πριν αναφερθεί στη γαλλική πρεσβεία, αφού προκάλεσε δημόσια ενόχληση.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι έχει αναφέρει το περιστατικό στη Γαλλική Πρεσβεία και ότι ο αναβάτης βρίσκεται τώρα στο Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

4. Ένα τρανσέξουαλ στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού άρπαξε ένα χρυσό κόσμημα από Βρετανό τουρίστα.

Το χρυσό κολιέ ήταν τυλιγμένο μέσα σε χαρτομάντιλο και κρυμμένο κάτω από το δεξί τους πόδι σε ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι.

5. Ένας Καναδός τουρίστας κατηγορήθηκε για τσακωμούς δημόσια πριν αναφερθεί στο Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης, αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν και του έκλεψαν.

Ο τουρίστας έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 4,000 μπατ και η συμπεριφορά του έχει αναφερθεί στο Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.