Το Phuket Food Festival βρίσκεται σε εξέλιξη στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ 

Πουκέτ -

Ένα φεστιβάλ φαγητού στο Πουκέτ πραγματοποιείται στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ μέχρι την Κυριακή.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ, που ονομάζεται «Roi Nat Yat Dai» είναι υπό την έννοια «Eat Under Lights, Release Your Heart into the Sea».

Υπάρχουν πολλοί πάγκοι με φαγητό που πωλούν τοπικό φαγητό και συναυλίες από ντόπιους τραγουδιστές της Ταϊλάνδης στο τριήμερο από τις 3 Μαρτίου έως τις 5 Μαρτίου 2023 από τις 4:00 και μετά στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ. Ελάτε να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.