Ρώσος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για είσοδο και παραμονή στην Ταϊλάνδη χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή εισήλθε και διέμενε στη χώρα χωρίς άδεια.

Το Γραφείο Μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον MR. ΑΝΑΤΟΛΙ ΠΡΟΣΚΡΙΑΝΟΦ, 24, Ρώσος υπήκοος.

Συνελήφθη στο σημείο ελέγχου μετανάστευσης στο Διεθνές Τερματικό Αναχωρήσεων.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για είσοδο και παραμονή στη χώρα χωρίς άδεια. Δεν ήταν σαφές πώς είχε αρχικά εισέλθει στην Ταϊλάνδη.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Ένας Ινδός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή εισήλθε και διέμενε στη χώρα χωρίς άδεια.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.