Η China Southern Airlines εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο προς το Πουκέτ

Πουκέτ -

Η China Southern Airlines ξεκίνησε ένα νέο απευθείας δρομολόγιο προς το Πουκέτ.

Την Τετάρτη (1 Μαρτίουst) Η China Southern Airlines ξεκίνησε ένα νέο δρομολόγιο από την Κίνα στο Πουκέτ. Η πρώτη μάχη ήταν ένα Airbus A321, με αριθμό πτήσης CZ6009. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 3:40 μ.μ. Η China Southern Airlines εξυπηρετεί το νέο δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα από την Κίνα στο Πουκέτ.

Ο κινεζικός τουρισμός συνεχίζει να αυξάνεται αφότου η Κίνα ήρε τους περιορισμούς της για τον Covid-19 νωρίτερα φέτος και έχουν γίνει διαθέσιμες περισσότερες πτήσεις, με σημαντικές προβλέψεις για τον τουρισμό στο μέλλον.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.