Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού τραυματίστηκε μέσα στο σπήλαιο Krabi

Κράμπι –

Μια Γερμανίδα τουρίστρια διασώθηκε αφού τραυματίστηκε μέσα σε μια σπηλιά στο Mueang Krabi.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν την Τρίτη (28 Φεβρουαρίου) από τοπικό χειριστή σκάφους με μακριά ουρά ότι μια 61χρονη Γερμανίδα τουρίστρια έπεσε και τραυματίστηκε μέσα σε μια σπηλιά.

Οι διασώστες πήγαν στην περιοχή με το σκάφος με τη μακριά ουρά πριν ανέβουν σε μια σκάλα στη φυσική αίθουσα μέσα στο σπήλαιο που έχει ύψος πάνω από δέκα μέτρα. Ο Γερμανός τουρίστας τοποθετήθηκε σε μια σανίδα διάσωσης προτού απομακρυνθεί και μεταφερθεί σε μια βάρκα με μακριά ουρά σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Ένας τοπικός χειριστής σκαφών με μακριά ουρά είπε στο Phuket Express ότι η τουρίστρια μαζί με τον σύζυγό της νοίκιασαν μια βάρκα με μακριά ουρά για τη σπηλιά. Επισκέπτονταν το εσωτερικό της σπηλιάς πριν γλιστρήσει και πέσει. Δεν μπορούσε να περπατήσει.

Δεν αναγνωρίστηκε ονομαστικά από τις αρμόδιες αρχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.