Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν με όπλο και ναρκωτικά στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με όπλο, σφαίρες και ναρκωτικά στο Πουκέτ.

Μια ομάδα του Επαρχιακού Γραφείου Άμυνας του Πουκέτ με επικεφαλής τον κ. Jiradet Burarak συνέλαβε τρεις υπόπτους αυτή την εβδομάδα. Ο κ. Jiradet είπε στο Phuket Express ότι τους κατασχέθηκε ένα όπλο χειρός, 27 φυσίγγια, 15 χάπια μεθαμφεταμίνης, 38 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 0.04 γραμμάρια κεταμίνης.

Η σύλληψη αυτών των τριών υπόπτων έγινε αφού οι αστυνομικοί έκαναν την πρώτη σύλληψη αρκετές ημέρες νωρίτερα, συνέχισαν την έρευνά τους και στη συνέχεια συνέλαβαν τους άλλους δύο αργότερα.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ και στο αστυνομικό τμήμα του Γουίτσιτ. Ωστόσο, τα ονόματα του υπόπτου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους αστυνομικούς.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Ένας άνδρας ύποπτος συνελήφθη με 685 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.