Βρέθηκε μαύρο νερό που ρέει στην παραλία Karon

Karon -

Οι ντόπιοι παροτρύνουν τις αρχές να διερευνήσουν μετά την ανακάλυψη μαύρων νερών με άσχημη μυρωδιά που κυλούσε στη θάλασσα στην παραλία Καρόν.

Την Κυριακή (26 Φεβρουαρίουth) κάτοικοι και τουρίστες έπαιζαν στη θάλασσα στην παραλία Karon κοντά στη λίμνη Nong Harn. Βγήκαν από τη θάλασσα αφού βρέθηκαν πολλά μαύρα νερά να κυλούν στη θάλασσα. Στη συνέχεια το θαλασσινό νερό έγινε μαύρο και μύριζε άσχημα.

Οι ντόπιοι είπαν στο Phuket Express ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Βρέθηκαν βρώμικα νερά να ρέουν στη θάλασσα από την Παρασκευή (24 Φεβρουαρίουth). Πιστεύουν ότι το βρώμικο νερό φέρεται να απελευθερώνεται από τις κοντινές επιχειρήσεις χωρίς καμία επεξεργασία.

Ξένοι τουρίστες είπαν στο Phuket Express ότι αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε αυτόν τον τουριστικό προορισμό όπου πολλοί θαλασσοπόροι και κολυμβητές επισκέπτονται την παραλία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.