ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία του Πουκέτ υπενθυμίζει στους χρήστες του δρόμου να αποφεύγουν τον λόφο Patong 

Πατόνγκ –

Η αστυνομία του Kathu υπενθύμισε στους χρήστες του δρόμου να αποφύγουν τον λόφο Patong λόγω εργασιών σε αγωγούς νερού τις επόμενες ημέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα τμήμα της οδού Patong Hill θα κλείσει προσωρινά για εργασίες σωλήνων ύδρευσης.

Η αστυνομία του Kathu εξέδωσε προειδοποίηση χθες (22 Φεβρουαρίου). Είπαν στο Phuket Express ότι η κυκλοφορία θα είναι κλειστή και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων στον λόφο Patong. Το προσωρινό κλείσιμο θα είναι από τις 9:00 έως τις 5:00 π.μ. από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2023 λόγω εργασιών του υδραγωγείου.

Οι χρήστες του δρόμου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο δρόμο από Chalong – Kata – Karon ή Surin Beach. Ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.