Συνελήφθη ύποπτος με 13,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 13,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Tha Chatchai είπε στο Phuket Express χθες (19 Φεβρουαρίουth) που την Παρασκευή, (17 Φεβρουαρίουth), ένα ύποπτο σεντάν σταμάτησε στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στην υποσυνοικία Tha Chatchai, Thalang. Οδηγός ήταν ο κ. Tanapat 'Ball' Plodkam, 36 ετών από το Phatthalung.

Μέσα στο σεντάν βρέθηκε ένα χειροποίητο όπλο, 22 σφαίρες, 13,930 χάπια μεθαμφεταμίνης, 134.85 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 0.327 γραμμάρια κεταμίνη και 0.552 γραμμάρια έκσταση.

Ο Μπαλ παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι προσλήφθηκε για να παραλάβει τα ναρκωτικά σε μια πινακίδα στο Southern Seaboard Road (Road No.44) στο Phra Sang, στο Surat Thani και να τα παραδώσει σε μια τοποθεσία στο Πουκέτ. Ο Μπαλ μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Than Chatchai για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.